Jubileumboek SV Leunen 60 jaar

SV Leunen bestaat in 2023 60 jaar. Op 27 mei zal hiervoor een jubileumfeest georganiseerd worden op het sportpark. Ter ere van dit jubileum wordt tevens een jublieumboek uitgegeven.

In dit boek wordt het levensverhaal van onze 60-jarige club beschreven aan de hand van talrijke foto's. Het boek is uitgevoerd in A4-formaat met een hardcoveromslag en bevat 64 pagina's in full colour, waarbij van ieder jaar een pagina vol met foto's wordt opgenomen. Het is dus vooral een fotoboek. De kosten van het boek bedragen € 12,50.  Bestelling en betaling van het boek kon tot 18 mei 2023. Daarna is het boek nog te bestellen zolang de voorraad strekt. We hebben momenteel nog extra exemplaren in voorraad.  Belangstellenden kunnen dit jubileumboek nog bestellen.

Mensen die het boek nog willen bestellen kunnen dit doen door het formulier via onderstaande knop in te vullen. Dan krijgt u bericht of het nog voorradig is en waar u het kunt afhalen. De kosten bedragen € 12,50 en dienen contant en gepast bij afhalen betaald te worden.